Mund të na gjeni në qendër të Prishtinës, 5 minuta në këmbë larg shesheve kryesore, në afërsi gjenden edhe banka, institucione të shumta shtetërore dhe ndërkombëtare, po ashtu edhe disa restorane dhe kafeteri të mira.

Për një pamje më të mëdha të hartës, klikoni këtu ose mbi hartë!

 

 

 

 

 

 

 

© 2009-2012 Hotel ORA