Mysafirëve tanë u ofrojmë dhoma moderne, të pajisura me shije, si për ata që e pinë duhanin, ashtu edhe për joduhanxhinjtë. Për familje kemi apartamente speciale për famile.

Të gjitha dhomat kanë dush dhe toalet. Kuptohet, interneti wireless dhe me kabllo është standard në shtëpinë tonë, po ashtu edhe televizioni satelitor, mini-bari dhe kondicioneri.

Në restorantin tonë kemi përgatitut një bufe për mëngjesin Tuaj. Më e mira për nga cilësia, freskia dhe idetë e reja, këto janë parimet tona, në mënyrë që dita Juaj të ketë një fillim të mbarë.

Bufenë e mëngjesit mund ta shijoni nga ora 6:30 deri 10:00 gjatë javës dhe nga ora 7:30 deri 10:30 të dielave.

 

 

© 2009-2012 Hotel ORA